Kurser & Event

12/5, 26/5 & 9/6 13.00-15.30

1350:- (ordninarie pris 1950:-)

Friskvård kan användas. Kontakta mig vid frågor.

Välkommen till en födelseförberedande kurs i Nynäshamn! Vi erbjuder en unik möjlighet för dig att förbereda dig inför din födsel i en trygg och stödjande miljö. Kursen är utformad för att ge dig både praktisk och teoretisk kunskap, samtidigt som du får möjlighet att skapa en gemenskap med andra föräldrar i samma situation.

Under tre träffar, söndag den 28/4, 12/5 och 26/5, kommer vi att gå igenom olika ämnen som är relevanta för födseln och tiden efteråt. Du kommer bland annat att lära dig om vad som händer i kroppen under en födsel, smärtlindringsmetoder, sjukhusrutiner, andnings- och avspänningsövningar samt hur du kan förbereda dig mentalt inför den stora dagen.

Vi kommer anpassa kursen efter er som deltagare och ge dig svar på de frågor som finns, både de du har och de du inte visste att du hade, allt för att du ska känna dig så förberedd och trygg som möjligt inför födseln. Genom att vara en del av vår lilla grupp får du också möjlighet att dela erfarenheter och skapa band med andra föräldrar som går igenom samma resa.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår kurs och hjälpa dig att skapa en positiv och trygg upplevelse på vägen in i föräldraskapet. Det är mycket begränsat antal platser så anmäl dig redan idag för att säkra din plats. Både gravida och partners är välkomna!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig på ellen.hoglund@hotmail.com eller via kontaktformuläret du kommer till när du trycker på BOKA nedan.

Välkommen!

14-16 juni

Jag och fina Ellie arrangerar tillsammans ett helt UNDERBART event som heter Glöda ProfyLYX-helg som är en kurs- och njuthelg för dig som är gravid. Vi kommer att hålla till på en ljuvlig herrgård i Småland nära Oskarshamn och ha ett helt otroligt upplägg som ger dig chansen att fördjupa kontakten med kroppen och gå en födselförberedande utbildning i en miljö som kommer att få dig att fullständigt tappa hakan. Se knappen nedan för mer information

Vad: Begränsade platser till en underbar gravidutbildning och njutningsresa i ett
När: 14-16 juni
Var: på en herrgård nära Oskarshamn
Hur: Kärlek, tårar, glädje, insikter, glöd, grundande, inspirerande – gemenskap

Kontakta mig

Ställ dina frågor eller boka direkt!