Om mig

Välkommen till min värld av omsorg och stöd för dig som står inför den fantastiska resan att föda och bli förälder. Mitt namn är Ellen, och jag är här för att vara din guide, din stöttepelare och din trygga hamn under denna magiska tid. Din privata födelsekompis!

Med en bakgrund som doula och gravidmassör, samt som jordprästinna med erfarenhet av att leda ceremonier och hålla andra i känslomässiga processer, ägnar jag min tid åt att stötta kvinnor och deras partners genom graviditet, förlossning och föräldraskap. För mig handlar det inte bara om att erbjuda doulastöd, postpartumstöd, gravidmassage eller födelseförberedande kurser. Det handlar om att skapa en atmosfär av tillit, kärlek och trygghet i varje steg av er resa.

Jag tror på varje födandes unika kraft och rättighet att föda på sitt sätt, att bli sedd och hörd genom hela processen och att känna det omgivande stödet som behövs vid stora transformationer i livet. Mitt mål är att hjälpa kvinnor att återfå förtroendet för sina kroppar, att känna sig starka och kapabla inför födseln och föräldraskapet som följer.

En födsel kan se ut på många olika sätt och jag lägger ingen värdering i om du väljer att föda på sjukhus, föda i ditt hem, föda fysiologiskt eller föda med all tillgänglig medicinsk smärtlindring som finns. Mitt mål är att du ska kunna göra informerade val utifrån dig själv. Att du ska känna att du har den information och grund som behövs för att kunna ta beslut utifrån dig själv.

Jag vill att du/ni ska känna er omhändertagna, förstådda och älskade i varje skede av er resa.

Varmt välkommen till min värld av omsorg och kärlek. Tillsammans vi skapar vi en upplevelse som är helt er egen, fylld av kärlek, styrka och trygghet.

Sagt om mig

”Vi är väldigt nöjda med den stund vi fick med Ellen där hon utgick från saklig information, gedigen erfarenhet samt var öppen för alla våra frågor. Som födande känner jag att jag har mer kunskap om, makt över och trygghet inför min kommande födsel nu efter samtalet med Ellen.”
”Ellen lyckades verkligen bidra till den trygga bubbla som jag behövde. Inte en sekund kände jag oro eller stress. Att ha en doula gör skillnad på riktigt och det är fint att jag och min man kunde påverka utfallet av födseln genom att förbereda oss tillsammans med Ellen och få den guidning vi behövde.”
”När mitt tredje barn skulle födas kändes det självklart från första stund att det var Ellen jag ville ha med. Med sin närvaro och sitt lugn kände jag mig trygg rakt igenom förlossningen och hon bidrog med den kontinuitet som jag önskar att varje kvinna kunde ha under något så speciellt som en födsel.”

Kom i kontakt med mig?

Ställ alla frågor du har eller boka direkt.